Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner Gent (België)

Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner Gent (België)

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Gent (België) van een 3-gangen diner en van de stad. Huisbrand Events biedt u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Gentse Waterzooi of een leuke rondvaart? Bij Huisbrand Events geniet u van een combinatie van wandelen, varen en heerlijk dineren. De romantische pleinen en straten van deze prachtige Vlaamse plaats zijn de achtergrond van een avond vol unieke belevenissen. We starten eerst met een lekkere Vlaamse appetizer, een heerlijk voorgerecht in één van de beste restaurants in Gent.

Na dit verrassende begin neemt onze gids u mee door de stad en vertelt hij de fraaiste anekdotes over het Middeleeuwse leven en de historie van deze unieke stad. Eindelijk komt u te weten dat het stadssilhouet van Gent wordt gevormd door wat ze hier in de volksmond ‘De Torenrij’ noemen, bestaande uit de belforttoren, de Sint-Baafskathedraal en de Sint-Niklaaskerk. Allen zijn ze fraai verlicht tijdens deze heerlijke avondwandeling. Weer honger gekregen, uw hoofdgerecht staat klaar waarna we gelijk in de rondvaartboot stappen!

Uw schipper brengt u over de mooiste vaarwegen van Gent. De stadslantaarns en de fraaie monumenten geven deze rondvaart een serene sfeer. Na afloop stappen we weer op de wal voor een overheerlijk nagerecht. Dit is uw Walking & Floating Dinner Gent in een notendop.

Programma:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Rondleiding
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.10 – 22.10 Rondvaart
22.15 – 22.45 Nagerecht

Inclusief:

– Professionele gids (met jarenlange ervaring)
– Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
– Rondvaart
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval slecht weer kan de boot via een luifel overdekt worden.

Prijs:

10 – 14 personen € 85,50 p.p. excl. BTW
15 – 25 personen € 81,50 p.p. excl. BTW
26 –  >  personen € 75,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan