Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Brunch Rotterdam

Details over dit uitje
Get The Picture Brunch Rotterdam

Spelen en genieten, dat is de Get the Picture Brunch in Rotterdam; speel Get the Picture, verken de stad, geniet van lekker eten, met Huisbrand Events.

Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende tocht met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs.

U bezoekt drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

Gezellig door Rotterdam wandelen en af en toe even aanleggen voor een lekker hapje in een restaurant? Reserveer ons Get The Picture bruncharrangement en ontdek de stad op z'n best, af en toe een wandeling om de bekendste 'eyecatchers' van de stad op de foto te zetten en tussendoor een bezoekje aan weer een ander restaurant. Ontdek Rotterdam op een ontspannen manier! Voortreffelijk culinair en compleet!

De veters goed vaststrikken, een routekaart in de hand inclusief het opdrachtenboekje en vooruit maar! Uw gezelschap wordt opgedeeld in verschillende teams of koppels die elk hun eigen route door de stad moeten zien te vinden en onderweg de fotomomentjes mee moeten pakken.

Na afloop komt u allen weer bij elkaar voor het laatste gerecht en de uitreiking van de 'Get The Picture hoofdprijs' door onze vakkundige jury. Onder het genot van een heerlijk dessert sluiten we deze brunch af door het beste team in het zonnetje te zetten!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Get the Picture deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Get the Picture deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Leuke prijs voor het winnende team
- Professionele begeleider
- Een camera voor elk team
- Teambuilding
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan