Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner Delft

Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner Delft

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Delft van een 3-gangen diner en van de stad. Huisbrand Events biedt u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Het is goed toeven vanavond op de Markt van Delft. Huisbrand Events neemt u mee op een avondvullende programma vol lekkernijen en aardse genietmomenten. Want wat staat u te wachten? Wat dacht u van een overheerlijk diner in diverse etappes, een rondwandeling en een heerlijke rondvaart*! Niet gek voor een avondje Delft toch?

We beginnen de avond met een heerlijk voorgerecht in een uitstekend restaurant waarna we u onder begeleiding van een professionele gids meenemen door de stad. Delft kent een boeiende historie en allerlei fascinerende anekdotes passeren de revue. Op naar het hoofdgerecht voor een uurtje gezellig kletsen om vervolgens plaats te nemen in onze rondvaartboot.

Onze schipper staat voor u klaar om u door de grachten van Delft te loodsen. Eeuwenoude patriciershuizen vertellen de vaderlandse geschiedenis van deze geweldige studentenstad. U stapt vervolgens weer aan wal voor een overheerlijk nagerecht in een ander restaurant.

* de rondvaart is mogelijk van april tot en met oktober

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Rondleiding
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.10 - 22.10 Rondvaart
22.15 - 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. Deze kan in geval van goed weer gedeeltelijk geopend worden.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan