Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Groningen

Details over dit uitje
Get The Picture Groningen

Welkom in het centrum van Groningen, waar u met Get The Picture van Huisbrand Events gaat genieten van een rijk gevulde stadswandeling cq fotospeurtocht.

Het is de bedoeling dat u met uw groepje een aantal unieke details van de stad gaat vastleggen op camera. Er is veel te zien in het centrum van de stad, te veel om op te noemen!

De studentenstad van het Noorden, waar de Martinitoren trots over de stad uitkijkt en waar het Groninger Museum nog steeds enorm veel bezoekers trekt. Het is het decor voor een speciale fotografische en beeldbepalende ontdekkingsreis.

Het stadhuis, het Goudkantoor, allerlei monumenten worden door u vereeuwigd. Moderne maar ook zeer oude architectonische pareltjes wisselen elkaar af.

Tijdens Get The Picture loopt u in teams van 5 - 8 personen door de binnenstad en fotografeert u allerlei markante, opmerkelijke en onvergetelijke highlights. Tevens krijgt u een aantal vragen voorgeschoteld over de plekken die u bezoekt die u zo goed mogelijk moet zien te beantwoorden.

Daarna drinken we gezamenlijk een afsluitend slokje en reiken we de hoofdprijs uit aan het team dat alle fotografische opdrachten het best heeft uitgevoerd.

Lekker thuis nog even uw fotogenieke excursie door Groningen bekijken met een lekker wijntje voor de open haard. Bij Huisbrand Events zorgen we er altijd voor dat u nog even kunt nagenieten.

Inclusief:

- Een vragen en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- Een camera voor elk team
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De Get The Picture van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan