Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner Breda

Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner Breda

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Breda van een 3-gangen diner en van de stad. Huisbrand Events biedt u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

U wilt even gezellig uit in Breda en zoekt een ontspannen en culinair arrangement? Het floating en walking dinner van Huisbrand Events laat u Breda in al zijn facetten zien. Want u gaat dineren, wandelen onder leiding van een vakkundige gids en een leuke boottocht tegemoet, het zal u aan niks ontbreken tijdens dit originele avondvullende programma.

Start deze historische wandeling en rondvaart met een lekker voorgerecht in één van de beste restaurants van de binnenstad. Na het voorgerecht neemt onze professionele gids u mee langs de bekendste plekken en monumenten waarna u weer aanschuift in een nieuw restaurant voor het hoofdgerecht.

Als u bijna geheel verzadigd bent neemt Huisbrand Events u mee aan boord van een perfect uitgeruste rondvaartboot waarmee we Breda vanaf het water gaan bekijken*.

Last but not least, we meren aan en nemen u mee naar een ander etablissement om het dessert te verorberen. Zo bezorgen wij u en uw gezelschap een zeer ontspannen en afwisselend programma.

* De rondvaart is mogelijk van begin april tot eind oktober.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Rondleiding
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.10 - 22.10 Rondvaart
22.15 - 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van regen kan er een luifel over de boot geplaatst worden. Ook zijn er bij lagere temperaturen dekens aanwezig.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan