Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Delft

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Delft

Flaneren in het centrum van Delft, lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de 'Walking & floating brunch' van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

Varen over de mooiste grachten van een bruisende stad, genieten van de lekkerste gerechten en tussendoor een gezellige rondleiding langs de mooiste monumenten. Uw Walking & Floating Brunch Delft is begonnen. Samen geniet u van het beste wat Delft te bieden heeft! We beginnen natuurlijk met een heerlijk voorgerecht!

Een sprankelend begin in een goed restaurant, gevolgd door een historische rondleiding door een professionele gids, zodat u de stad pas echt leert kennen. We lopen langs prachtige monumenten en gebouwen en krijgen alweer honger! Een lekker hoofdgerecht staat al op u te wachten. Na dit culinaire intermezzo stapt u aan boord van de rondvaartboot*!
* De rondvaart is mogelijk van april t/m oktober

Lekker varen, kletsen en de stad van een hele andere kant bekijken. Vele studenten zijn u al voor gegaan, maar dan meer in de nachtelijke uurtjes. Onze schipper maakt het nog leuker, onderweg vertelt hij af en toe een sappige anekdote! Geheel ontspannen stapt u weer aan wal voor het laatste gerecht van deze Brunch in weer een ander restaurant!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15 - 17.45 Nagerecht

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. Die bij goed weer gedeeltelijk geopend kan worden.

Prijs:

12 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan