Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Brugge (België)

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Brugge (België)

Flaneren in het centrum van Brugge (België), lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de ‘Walking & floating brunch’ van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

De prachtige stad Brugge, is werelderfgoed. De prachtige gebouwen, de fraaie neogotische architectuur is het decor voor een middag ultiem genieten. Genieten van heerlijk eten bijvoorbeeld, een mooie wandeling door de bekendste straten en steegjes, en als slagroom op de Vlaamse taart, een rondvaart langs de pittoreske grachten.

Wij verwelkomen u met een vers voorgerecht in een goed restaurant en lopen daarna met u de stad in over de Grote Markt, langs het bekende Belfort en allerlei andere gotische pracht. Ondertussen geeft de gids u een inkijkje in de Middeleeuwse achtergronden van deze fraaie stad. Net als u weer een beetje honger begint te krijgen, schuiven we aan voor het hoofdgerecht en maken we ons op voor de rondvaart.

Wanneer iedereen aan boord is varen we af en bekijken we Brugge vanaf het water*. De vaarwegen, noemen ze hier ‘Reien’, naar de oorspronkelijke rivier die hier sinds jaar en dag stroomde. De romantische gebouwen worden prachtig weerspiegeld, maar u ontwaakt weer snel uit uw droom. Na afloop staat u een heerlijk nagerecht te wachten in een bekend Brugs etablissement. Veel plezier!

* De rondvaart is mogelijk van april t/m oktober.

Programma:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Rondleiding
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.10 – 17.10 Rondvaart
17.15 – 17.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Vanwege lage bruggen in de stad zijn uitsluitend open boten te resereveren.

Inclusief:

– Professionele gids (met jarenlange ervaring)
– Uitgebreid 3-gangen lunch
– Rondvaart
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 – 14 personen € 79,50 p.p. excl. BTW
15 – 25 personen € 76,50 p.p. excl. BTW
26 –  >  personen € 69,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan