Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Breda

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Breda

Flaneren in het centrum van Breda, lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de 'Walking & floating brunch' van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

Natuurlijk is Breda bekend als garnizoensstad, waar vele oude gebouwen getuige van zijn, maar wist u dat Breda ook prachtige vaarwegen en grachten kent?

Welkom op de Walking & Floating Brunch. U gaat eerst genieten van een overheerlijk voorgerecht in een door u speciaal geselecteerd restaurant. Vervolgens gaat onze professionele gids u voor op weg door het historische centrum en vertelt hij u de mooiste verhalen over de rijke historie van deze Brabantse stad. Daarna nemen we u mee naar een ander restaurant voor een rijk gevuld hoofdgerecht, zodat u aangesterkt aan onze rondvaart begint.

De rondvaart* gaat beginnen! Allemaal aan boord voor een ontspannen tochtje over de mooiste grachten en vaarwegen van de stad. De tocht brengt u langs het Spanjaardsgat, het Kasteel van Breda, de Koepelgevangenis en nog veel meer.

* De rondvaart is mogelijk van begin april tot eind oktober.

Vervolgens meren we weer aan en brengen we u naar weer een ander restaurant waar u weer gaat genieten van een lekker nagerecht! Veel plezier!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15 - 17.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Wel zijn er dekens aanwezig bij koudere temperatuur en bij regenval kan er een luifel over de boot geplaatst worden.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan