Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner Middelburg

Details over dit uitje
Walking Dinner Middelburg

De beste manier om ‘s-avonds een stad op een gezellige manier te ontdekken is het Walking Dinner van Huisbrand Events. Jullie wandelen van restaurant naar restaurant en horen ondertussen allerlei leuke anekdotes van onze professionele gids. Hij of zij is vanavond aanwezig om jullie culinaire wandeltocht te voorzien van allerlei interessante verhalen over de diverse bezienswaardigheden waar jullie lang komen.

Iets te vieren of zomaar met een paar vrienden op stap? Huisbrand Events organiseert het Walking Dinner als groepsuitje of bedrijfsuitje in elke grote stad in Nederland en Vlaanderen. Jullie kiezen de stad, wij zorgen ervoor dat jullie de lekkerste restaurants bezoeken. Uiteraard kan je ook vooraf je culinaire wensen kenbaar maken of even melden dat we een speciale verrassing moeten organiseren in het laatste etablissement.

Het Walking Dinner is ook te organiseren ter afsluiting van een volledig verzorgd arrangement van Huisbrand Events. Wij verzorgen door het hele land complete dagjes uit voor iedereen die een stad op originele wijze wil ontdekken.

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Rondleiding
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Rondleiding
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:

– Professionele gids (met jarenlange ervaring)
– Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW

15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW

30 – > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan