Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner Rotterdam

Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner Rotterdam

Geniet bij het Walking & Floating Dinner van Huisbrand Events in Rotterdam van een 3-gangen diner en de stad: eten, rondvaart én met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren? Bij Huisbrand Events kunt u nu een speciaal arrangement in Rotterdam boeken dat zorgt voor afwisseling en gezelligheid.

We nemen u mee naar drie verschillende restaurants en zorgen voor een interessante rondleiding en een ontspannen boottocht.

U begint Walking and Floating Dinner Rotterdam in het eerste restaurant van deze avond, waarna onze gids zich bij u zal voegen. Tijdens de rondleiding zal hij u mooie anekdotes vertellen over de gebouwen waar u langs loopt. Natuurlijk komt de bewogen geschiedenis van deze stad uitgebreid aan bod. Langzaam loopt u naar het volgende restaurant waar het hoofdgerecht op u staat te wachten.

Na deze smakelijke pauze nemen wij u mee op onze comfortabele rondvaartboot voor een tochtje over de Maas. Vanaf het water ziet u pas echt dat Rotterdam met recht 'het Manhattan aan de Maas' wordt genoemd. De ontwikkelingen op de Kop van Zuid hebben geleid tot de hoogste gebouwen van Nederland. Op de Wilhelminapier is Hotel New York, het vroegere hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn , nog steeds een markante landmark.

Na een uurtje ronddobberen meren we weer af en loopt u naar het laatste etablissement voor een afsluitend nagerecht. Daar kunt u in alle rust de avond afsluiten.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht

19.00 - 20.00 Rondleiding

20.00 - 21.00 Hoofdgerecht

21.10 - 22.10 Rondvaart

22.15 - 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een overdekte boot.

Inclusief:

- Rondleiding met professionele gids (met jarenlange ervaring)

- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze

- Rondvaart

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 -  > personen   € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan