Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner Haarlem

Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner Haarlem

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Haarlem van een 3-gangen diner en van de stad. Huisbrand Events biedt u heerlijk dineren én rondvaart met gids.

Haarlem is één van de mooiste steden van Nederland. Tijdens dit Walking and Floating Dinner krijgt u het gehele centrum te zien op een hele verrassende manier. U eet in drie verschillende restaurants, u maakt een mooie rondleiding en u geniet ook nog een gezellige boottocht. Dat is wat uw bedrijfsuitje of dagje uit met familie en vrienden zo speciaal maakt.

Na het heerlijke voorgerecht in het eerste toprestaurant, neemt onze gids u mee langs de Grote Markt, de Vleeshal en allerlei andere fraaie monumenten van deze stad. Fascinerende verhalen over de historie van Haarlem passeren de revue waarna u weer aanschuift in een ander restaurant voor het hoofdgerecht. Vervolgens stapt u aan boord van een comfortabele rondvaartboot en laten we de stad vanaf het water zien.

Dit goed afgewogen arrangement zorgt voor de nodige afleiding en culinaire hoogtepunten Na de boottocht geniet u nog van een heerlijk dessert in het derde etablissement. Dit combinatie-arrangement is uitstekend geschikt voor een leuke avond met vrienden, familie of collega's. Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht

19.00 - 20.00 Rondleiding

20.00 - 21.00 Hoofdgerecht

21.10 - 22.10 Rondvaart

22.15 - 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)

- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze

- Rondvaart

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW

15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW

26 - > personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan