Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Walking and Floating Dinner Dordrecht

Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner Dordrecht

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Dordrecht van een 3-gangen diner en van de stad. Huisbrand Events biedt u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Dordrecht is de stad voor een heerlijk ontspannen bedrijfsuitje of groepsarrangement. De gezellige binnenstad en de prachtige grachten alsmede de eersteklas horeca zijn de voorwaarden voor deze Walking and Floating Dinner van Huisbrand Events. Tijdens dit gezellige avondarrangement eet u verschillende smakelijke gerechten in diverse restaurants. U combineert uw horecabezoekjes met een interessante rondleiding en een ontspannen boottocht*.

Uw gezelschap verzamelt zich in het eerste restaurant voor het voorgerecht. Daarna gaat u op stap met een professionele stadsgids die over een verrassend encyclopedisch geheugen bezit. Dordrecht is de stad van het 'drie rivieren punt', waar de Groothoofdspoort uitkijkt over het meanderende water en waar de Wolwevershaven de rijkdom van historisch Dordrecht illustreert.

Tijdens uw rondleiding vertelt uw gids alle verhalen over bekende monumenten en gebouwen. Aansluitend neemt u plaats in weer een ander restaurant waar we u een smakelijk hoofdgerecht serveren. Daarna wordt het tijd voor een ontspannen boottocht zodat u de stad ook eens vanaf het water ervaart. Na een uurtje meren we af voor het laatste onderdeel van deze avond, het nagenieten in het laatste etablissement. Veel plezier tijdens het natafelen!

* de rondvaart is mogelijk van april tot en met oktober.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht

19.00 - 20.00 Rondvaart

20.00 - 21.00 Hoofdgerecht

21.10 - 22.10 Rondleiding

22.15 - 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van slecht weer is het niet mogelijk om de boot te overkappen.

Inclusief:

- Rondleiding met professionele gids (met jarenlange ervaring)

- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze

- Rondvaart

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW

15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW

26 - > personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan