Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner in Amsterdam

Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner in Amsterdam

Het Walking and Floating Dinner van Huisbrand Events in Amsterdam is een 3-gangen diner, rondvaart én samen met de gids op pad in een rondleiding.

Franse soup à la l'oignon? Chinese ?? Hollandse hutspot? Italiaanse tagliatelle ai funghi? Alles is lekker, maar er zijn weinig restaurants waar u keuze hebt uit zoveel verschillende keukens…

Huisbrand Events heeft de oplossing!

Na het voorgerecht wandelt u op uw gemak door prachtig Amsterdam, terwijl uw Holland Tour Guide u de meest interessante plekjes van Mokum laat zien en daarbij prachtige verhalen vertelt. Tevens brengt de gids u naar het volgende restaurant voor het hoofdgerecht.

Na het hoofdgerecht gaan we aan boord van een gezellige boot en varen we door de Amsterdamse grachten, vergezeld door onze gids en eventueel een drankje.

Vervolgens leggen we aan bij een sfeervol restaurant, waar we met zijn allen het dessert gaan nuttigen.

Uiteraard kunt u kiezen uit diverse (en dan bedoelen we ook diVERSe!) heerlijke voor- en hoofdgerechten van over de gehele wereld. U hebt het voor het zeggen.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Wandelen
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Rondvaart
22.00 - 22.30 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. In Amsterdam zijn er ook mogelijkheden om gebruik te maken van een open sloep. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

12 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan