Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Dordrecht

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Dordrecht

Flaneren in het centrum van Dordrecht, lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de 'Walking & floating brunch' van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

Bent u op zoek naar een origineel uitje in de gezellige binnenstad van Dordrecht? Dan is het Walking and Floating Brunch arrangement misschien iets voor u! Deze middag vullen we in met heerlijke culinaire verrassingen, een interessante rondleiding met een stadsgids en een ontspannen en gezellige boottocht. Het is de ultieme ontdekkingstocht voor gezelschappen die van eten, cultuur en het water houden!

U begint de middag met een bezoekje aan het eerste restaurant voor het smakelijke voorgerecht. Daarna neemt onze gids u mee voor een kijkje in de binnenstad, waar de roemruchte historie nog is af te lezen van oude monumenten en gebouwen. De Wolwevershaven en de Groothoofdspoort liggen er als vanouds zeer fraai bij. Uw professionele stadsgids vertelt u er alles over. Vervolgens schuift u aan tafel in het tweede etablissement, waar u gaat genieten van een smakelijk hoofdgerecht.

Daarna gaat u het water op. Uw gezelschap neemt plaats in onze comfortabele rondvaartboot* voor een heerlijk uurtje ontspanning. De grachten van Dordrecht zijn ideaal om eens lekker uit te waaien. Afsluitend meren we aan en loopt u naar het laatste restaurant voor een lekker nagerecht. Profiteer van onze jarenlange horeca-ervaringen en reserveer het Walking and Floating Brunch arrangement voor een oergezellige middag!!

* De rondvaart is mogelijk van april tot en met oktober.

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 15.00 Rondleiding

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.10 - 17.10 Rondvaart

17.15 - 17.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van regen zijn er geen mogelijkheden om een overkapping op de boot te maken.

Inclusief:

- Rondleiding met professionele gids (met jarenlange ervaring)

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze

- Rondvaart

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW

15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW

26 - > personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan