Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Zwolle

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Zwolle

Flaneren in het centrum van Zwolle, lekker eten en een gezellige rondvaart, dat is de 'Walking & floating brunch' van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten.

U eet in maar liefst drie verschillende kwaliteitsrestaurant en bekijkt de stad ook vanaf het water. Het is combinatie van verschillende gezellige activiteiten die samen het beeld van Zwolle compleet maken. Uitstekende horeca, prachtige waterwegen en de mooiste monumenten.

U begint deze middag naar een leuk restaurant waar u het voorgerecht gaat nuttigen. Vervolgens komt u aan boord in onze gezellige rondvaarboot. Daarna loopt u naar het tweede restaurant voor het verrukkelijke hoofdgerecht om ook nog eens op stap te gaan met onze professionele gids die in een uurtje de belangrijkste gebouwen en monumenten van boeiend commentaar voorziet.

Na een uurtje wandelen verrassen wij u met een heerlijk dessert in het derde en laatste etablissement van deze middag. Op het einde van de middag heeft u de gemoedelijke sfeer van de stad Zwolle voor altijd in uw herinnering vastgelegd. Veel plezier!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.10 - 15.10 Rondvaart

15.15 - 16.15 Hoofdgerecht

16.15 - 17.15 Rondleiding

17.15 - 17.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze

- Rondvaart

- Te boeken op de door u uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW

15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW

26 - > personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan