Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Leeuwarden

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Leeuwarden

Flaneren in het centrum van Leeuwarden, lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de 'Walking & floating brunch' van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

Uw gezelschap komt bij elkaar in het eerste restaurant voor een eersteklas voorgerecht, waarna onze gids u een uur zal rondleiden in het mooiste gedeelte van de stad. Fraaie anekdotes over de historie van Leeuwarden komen uiteraard voorbij. U ziet prachtige grachtenpanden en bekende monumenten en loop langzaam naar het volgende restaurant waar weer het volgende culinaire hoogtepunt op u staat te wachten.

Na het hoofdgerecht zet uw schipper koers naar mooie grachten en waterwegen in en rond de stad. Na een uurtje ronddobberen, meren we aan voor het laatste onderdeel van deze Walking & Floating Brunch, namelijk; het nuttigen van een heerlijk dessert in het laatste etablissement! Eet smakelijk en veel plezier in de binnenstad van Leeuwarden!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 15.00 Rondleiding

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.10 - 17.10 Rondvaart

17.15 - 17.45 Dessert

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In Leeuwarden zijn er geen mogelijkheden om gebruik te maken van een gesloten boot.

Inclusief:

- Privé boot

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)

- Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 restaurants naar keuze

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW

15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW

26 -  > personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan