Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Alkmaar

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Alkmaar

Flaneren in het centrum van Alkmaar, lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de 'Walking & floating brunch' van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

Omdat u misschien wel eens wat anders wilt dan de traditionele kaasmarkt, heeft Huisbrand Events een gezellig arrangement samengesteld zodat u de stad echt leert kennen. De stad kent talloze rijksmonumenten, de meest pittoreske grachten en de beste restaurants, dus waarom niet genieten van alles wat Alkmaar te bieden heeft?

We beginnen deze Walking & Floating Brunch Alkmaar in een goed restaurant voor een inleidend voorgerecht van topkwaliteit. Daarna vergezelt u onze gids op weg langs de mooiste plekken, gebouwen en markante monumenten. Hij vertelt u de mooiste anekdotes en historische achtergronden. Vervolgens schuift u gewoon aan voor het hoofdgerecht en maakt u zich op voor een ontspannen boottocht.

Iedereen aan boord? Trossen los en varen maar. De mooie grachten zijn er niet voor niets. Wanneer het lekker weer is zorgen we voor een zonnig achterdek! Geniet van deze heerlijke rondvaart* en stap afsluitend aan wal voor een laatste culinaire verrassing, uw nagerecht in één van Alkmaar's lekkerste eethuizen!

* de rondvaart is mogelijk van april tot en met oktober.

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15 - 17.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch kan er uitsluitend gebruik gemaakt worden van een open boot.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan