Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Volendam en Marken IJsselmeertour

Details over dit uitje
Volendam en Marken IJsselmeertour

Volendam en Marken bezoeken met een professionele gids? Reserveer de IJsselmeertour: een dagarrangement met rondleidingen, lunch en boottochten, van Huisbrand Events. Neem een kijkje bij twee van de beroemdste vissersplaatsen van Noord-Holland!

10.00 - 10.30 Koffie en gebak

We verwelkomen u met koffie en gebak in een leuk restaurant in het centrum van Volendam. Aan het eind komt de gids naar jullie toe en wordt er een korte inleiding gegeven over hetgeen wat u vandaag te wachten staat.

10.30 - 12.00 Rondleiding Volendam

Samen met uw gids loopt u langs alle bekende plekken van Volendam. En u krijgt natuurlijk te horen welke zangers en zangeressen nog steeds in het dorp wonen. Er is veel te bekijken, de Visafslag natuurlijk en de oude haven, bekende monumenten en bezienswaardigheden.

12.00 - 13.30 Lunch in Volendam

In een gezellig restaurant geniet u van een overheerlijke lunch.

13.30 - 14.00 Boottocht naar Marken

Het is maar een half uurtje varen vanaf Volendam naar Marken. U wordt naar dit prachtig bewaard gebleven eilandje gevaren. Daar stapt u aan wal voor de volgende rondleiding. Onderweg kunt u uiteraard lekker genieten van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer.

14.00 - 15.00 Rondleiding Marken

Aangekomen in Marken loopt u onder begeleiding van onze gids in een uur langs alle markante bezienswaardigheden. In de verte ziet u de vuurtoren, 'het paard van Marken', en hoort u leuke anekdotes over dit voormalige eiland in de Zuiderzee. De bekende huisjes op houten palen, de Kerkbuurt en de bekende klederdracht komen natuurlijk tijdens deze wandeling ter sprake.

15.00 - 15.30 Retourvaart naar Volendam

We varen weer terug naar ons beginpunt. Hier neem de gids afscheid van jullie. Uiteraard kunnen we het einde van deze gezellige dag nog even uitstellen. Wij regelen graag voor u een leuk restaurant waar u kunt borrelen of dineren.

Bovenvermelde tijden zijn slechts ter indicatie.

Let op:

de vaart naar Marken is niet mogelijk in het winterseizoen.

Inclusief:

- Koffie en Gebak
- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreide lunch
- Retour ticket naar Marken
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 67,50 p.p. excl. BTW
15 - >  personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uiteraard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan