Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Videoclip Opnemen

Details over dit uitje
Videoclip Opnemen

Met het hele personeel een leuke video opnemen, met de voltallige sportvereniging een trailer maken voor een wedstrijd of met je vrienden een waanzinnige film in elkaar draaien, het kan allemaal tijdens het Huisbrand Events Videoclip opnemen arrangement. Geschikt voor iedereen die eens goed voor de dag wilt komen.

Altijd al op een nummer van de backstreet boys een clip willen opnemen? Of toch een nummer van Katy Perry willen uitvoeren? Alles is mogelijk! Een echte choreograaf leert je de danspassen, die je tijdens de clip opnames laat pronken! Eerst wordt samen met jou het script bepaald en kun je je voorbereiden op de opnames. Vervolgens wordt in ongeveer twee en een half uur een complete videoclip van jou opgenomen, onder leiding van een professionele regisseur en met gebruik van geavanceerde opnameapparatuur.

De beelden worden de week er op gemonteerd, waarna de complete videoclip geleverd wordt op dvd, waaraan tevens eventueel tijdens de opname gemaakte digitale foto’s kunnen worden toegevoegd.

Show je optreden aan je vrienden en familie! Of beter: zet je clip op YouTube en laat de hele wereld genieten van jouw talent!!

Nummer suggesties:

Katy Perry - I kissed a girl Beyoncé - Single ladies Michael Jackson - Wanna be startin’ somethin’

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan