Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Varende Wijnproeverij

Details over dit uitje
Varende Wijnproeverij

In plaats van het achteloos drinken van een flesje dat u niet kent, kunt u ook een echte wijnconnaisseur meenemen tijdens uw rondvaart! In elke stad van Nederland en België boekt u onze enige echte Huisbrand Events Varende Wijnproeverij, een comfortabel schip vol lekkere flesjes wit en rood. Gezellig voor die zwoele zomeravonden met familie of collega's, voor een origineel bedrijfsuitje of groepsuitje. Bovendien komt u zo ook nog eens wat te weten over de wijnen die u proeft.

Een vinoloog met echte zeebenen heeft ons het proeven van wijn geleerd, het herkennen van diverse wijnen is zijn hobby en zijn grote liefde.

Wij zijn zó enthousiast dat we ook u deze ervaring niet willen onthouden!

Dus: een heldere en interessante uitleg over wijnen, herkomst, productieproces, druivenrassen enzovoorts door onze vriend de vinoloog, proeven van een aantal bijzondere wijnen èn heerlijk dobberen op het water in of rondom de door u uitgekozen stad.

Wij gaan mee!!!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- 6 prachtige wijnen
- Luxe boot
- Borrelhapjes
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan