Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Popquiz in Almere

Details over dit uitje
De Popquiz in Almere

Huisbrand Events komt nu met een spetterende popquiz om uw muziek kennis eens te testen. Welke categorie heeft jullie voorkeur? De quiz kunnen wij aan jullie wensen aanpassen, zodat er een thema gehanteerd wordt waar alle deelnemers bekend mee zijn.

- 60’s & 70’s

- 80’s & 90’s

- 2000 tot nu

- Nederpop

- Divers

Wat weet u eigenlijk van het repertoire van popgroepen als Queen, de Spice Girls,  Take That en nog vele andere artiesten. De vragen en muzieknummers worden als een kanon op jullie afgevuurd door de showmaster.

We verdelen eerst uw gezelschap in verschillende groepen. Daarna kunnen we gelijk met de quiz beginnen! De quiz starten we met muzikale kennisvragen. Daarna wordt het tempo opgevoerd en laten we de ene tophit na de andere uit de speaker knallen. Welk team hangt als eerste aan de bel?

Uiteraard krijgt u uiteraard de kans om lekker mee te lallen, smeer daarom alvast de stembanden met een lekker biertje. Dan komt dat ook wel goed en zorgt het misschien nog voor extra bonuspunten.

Inclusief:

- Quizmaster
- Leuke prijs voor de winnaar
- Locatie

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 -19 personen  € 22,50 p.p. excl. BTW

20 - > personen  € 19,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kunt u natuurlijk ook perfect combineren met een diner of een rondvaart. Weinig is onmogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan