Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Utrecht

Details over dit uitje
Rondleiding Utrecht

Wil je het centrum van een grote stad in Nederland of Vlaanderen van top tot teen ontdekken met familie, vrienden of collega’s? Met een rondleiding van Huisbrand Events weet je zeker dat je ogen en oren niks te kort komen. Onze professionele gids vertelt de leukste verhalen over alle bezienswaardigheden waar jullie langs komen. Van de oudste hofjes tot interessante weetjes of de leukste anekdotes. Met een rondleiding van Huisbrand Events ontdek je wat een stad ‘anno nu’ eigenlijk zo aantrekkelijk maakt.

Al onze rondleidingen kunnen naar wens samengesteld worden. Ook als je een rondleiding onderdeel wilt laten uitmaken van een uitgebreider groepsuitje of bedrijfsuitje, kan je elk gewenst programma samenstellen. Al onze ervaren gidsen zijn echte professionals en weten wel hoe ze jullie de stad op een leuke manier kunnen laten zien.

Van Amsterdam tot Brussel en van Den Haag tot Enschede, de gidsen van Huisbrand Events zijn overal aanwezig.

Inclusief:

– Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 – 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 –  >  personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo’n zin om te wandelen? Doe uw “Rondleiding Utrecht” dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan