Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapasboot

Details over dit uitje
Tapasboot

Uitgebreid culinair genieten op het water doet u met de Tapasboot van Huisbrand Events. In diverse steden in Nederland en België maakt u van uw groepsuitje, familiehappening of bedrijfsuitje in een handomdraai een heerlijk dobberend avontuur. Onze verse Tapas zorgen ervoor dat het tijdens uw boottocht aan niets ontbreekt.

Verschillende tapas hapjes en drankjes maken het eten en varen rondom de door u gekozen stad een ontspannen belevenis. Perfect geschikt voor een familie-uitje of een uitje met vrienden!

Tapas, de echte Spaanse verrassing, lekkere hapjes met vis of vlees of als u er op prijs stelt, geheel vegetarisch! Geniet ondertussen van het magnifieke uitzicht op het landschap en de stad en stap geheel ontspannen weer aan wal!

Inclusief:

- Boothuur
- Uitgebreid Tapas buffet
- Kok en bediening aan boord
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan