Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tandemtour Den Bosch

Details over dit uitje
Tandemtour Den Bosch

Hou je vast! De Tandem Tour van Huisbrand Events in Den Bosch trekt weer door de mooiste straten van de stad. Met z'n tweeën op een tandem, onder leiding van onze professionele gids en uw evenwicht bewaren natuurlijk! Neem uw vrienden of familie mee en beleef een heerlijke rondleiding met een sportief tintje! Als evenwichtskunstenaar bent u eerdaags geschikt om in het circus op te treden. Wie bepaalt welke kant we op gaan?

U moet het maar durven, de één heeft voorop het heft in handen en de ander moet zich maar overgeven. En dan nog de vrolijke Brabantse burgers van de leuke stad Den Bosch zien te vermaken (en te ontwijken) met jullie stuurmanskunsten. Onder leiding van een professionele gids neemt Huisbrand Events u mee door de schitterende straten en stegen van de stad.

Zo'n tandem tour is vooral leuk als er nog iets aan elkaar te ontdekken is natuurlijk, vooral bij collega's of stelletjes die net bij elkaar zijn, tandem rijden is een kwestie van teambuilding, anticipatie en vooral als je achterop zit even iemand anders het werk laten doen. Onze stadsgids laat u intussen alle mooie plekken van de stad zien en vertelt er nog leuke verhalen bij ook!

Onderweg kunnen we eventueel op een terras even de beentjes strekken en diepe kniebuigingen te maken. Onder het genot van een Brabants pilsje of een colaatje zien we even de hele stad voorbij trekken. De Tandem Tour Den Bosch is ook voor iedere gelegenheid een succesuitje!

Inclusief:

- 1 tandem per 2 personen
- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen € 22,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan