Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strip Diner

Details over dit uitje
Strip Diner

Boek uw eigen erotische entertainment tijdens dit voortreffelijke diner! Het Strip Diner van Huisbrand Events zorgt voor een avondje oeverloos genieten, een groepsuitje waar een heel sensueel smaakje aan zit. Dit evenement is te boeken in elke grote stad in Nederland en België en staat bol van de spannende momenten. Misschien niet gelijk geschikt voor een eerste date, maar een gegarandeerd succes voor een origineel dames of heren vrijgezellenfeest!

Bloot, het moet gezegd worden, is helemaal niet erg! Zeker niet als u wat stoom wilt afblazen na deze gezellige en culinaire 3-gangen maaltijd. Het zorgt voor enige sensatie en blosjes op de wangen!

Na het diner komt er een dusdanige stoot binnen, dat naar het plafond staren geen optie meer is. Met een verleidelijke striptease wordt deze  avond in stijl afgesloten!

Prima geschikt voor een bachelor bash, een vrij gezellige knalfuif of voor die dames en heren die nog twijfelen over hun geaardheid of die hormonaal in de war zijn!

Inclusief:

– Verleidelijke stoot van een Stripper (man of vrouw)
– Uitgebreid 3-gangen diner
– Locatie stad naar keuze
– Hormonale activering! (geheel gratis)

– Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan