Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strandgolf

Details over dit uitje
Strandgolf

Beach golf clinic meets zon en zee! Afslaan vanaf de T tijdens deze Strandgolf editie van Huisbrand Events doet u gezellig met collega’s of vrienden. Dit gezellige groepsuitje of bedrijfsuitje organiseert u op diverse stranden in Nederland en België.  De holes zijn eenvoudig door ons te graven en de vlaggetjes planten we voornamelijk daar waar de zee niet komt.

Bij dit prachtige spel gaat het niet om individuele scores, maar om de resultaten van het gehele team! Ieder teamlid krijgt dezelfde club en een eigen bal. Per team wordt de 9-holes course afgewerkt, waarbij het totaal van het team bij elkaar wordt opgeteld.

Huisbrand Events introduceert hiermee een nieuwe teamsport!

Vanzelfsprekend beginnen we eerst met een beach golfclinic, waarbij u de regels uitgelegd krijgt en u op uw techniek kunt oefenen. En reken maar dat er een bijzondere techniek nodig is op deze green (green?).

Eén geluk; het is niet erg om in de bunker te slaan…u staat er immers middenin!

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding

– Materiaal

Let op!

De doorgang van dit arrangement is afhankelijk van het weer.
Huisbrand Events kan veel, maar helaas hebben wij geen invloed op de weergoden.

Bij weersomstandigheden waarbij de activiteit niet uitgevoerd kan worden, kunnen wij in overleg een alternatief programma aanbieden

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan