Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht

Details over dit uitje
Steptocht

Het centrum van een stad in Nederland of België bekijken doet u met de altijd sportieve steptochten van Huisbrand Events. Onder leiding van een boeiend vertellende  stadsgids gaat u actief op zoek naar de mooiste pleinen en monumenten. Onder weg komt u van alles te weten over het leven, de historie en de cultuur van de door u uitgekozen stad. Uw gids stopt altijd voor de rode stoplichten en zorgt ervoor dat uw groep altijd bij elkaar blijft. Geschikt voor jong en oud en zorgt tevens voor de noodzakelijke ontspanning!

Steptochten van Huisbrand Events worden geheel op maat georganiseerd. Ook als u een tussenstop wilt in een lekker restaurant of op het terras, staan wij voor u klaar om de beste locaties te selecteren. U kunt deze steptocht ook combineren met een ander gezellig groepsuitje, alles is mogelijk!

Uiteraard kunt u altijd na afloop even een lekker drankje nemen in de gezellige kroegen in het centrum. Een heerlijk uitje voor de hele familie, een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis met de collega's of met vrienden!

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Steps / Kickbikes
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 22,50 p.p. excl. BTW
30 -  >  personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te steppen? Doe uw groepsuitje dan op de fiets of gewoon wandelend! Vraag naar de mogelijkheden!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan