Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Volendam

Details over dit uitje
Speurtocht Volendam

Een bezoekje aan Volendam is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Tijdens deze speurtocht van Huisbrand Events ziet u waarom Volendam zo beroemd is! Ontdek het beste dat Volendam te bieden heeft! De speurtocht is gevuld met leuke vragen en verrassende weetjes zodat u zaken te weten komt van dit bekende dorp die u niet had willen missen! U puzzelt u een weg langs leuke straatjes en steegjes en staat af en toe even stil om antwoord te geven op onze grappige, ludieke en zeker interessante vragen!

Na de uitleg vertrekt u in groepjes van maximaal 8 personen en baant u zich al puzzelend een weg langs de gezellige haven met vissersbootjes, de pittoreske huisjes en omaatjes in kledendracht, en gaat u op zoek naar de geheimen van dit beruchte dorp van palingsound, zangers en zangeressen. De teams strijden om de felbegeerde hoofdprijs!

Uiteindelijk komt iedereen weer bij elkaar om de speurtocht te evalueren en om het winnende team in het zonnetje te zetten. Veel plezier tijdens deze speurtocht van Huisbrand Events!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan