Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Urk

Details over dit uitje
Speurtocht Urk

Een bezoekje aan Urk is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Beleef Urk op een speciale manier! Doe een gezellige speurtocht door dit prachtige vissersdorp met vrienden en familie en ontdek nieuwe feiten over het dorp. Het is allang geen eiland meer! U kunt er gewoon rondlopen, zelfs zonder klederdracht! Met deze speurtocht door Urk van Huisbrand Events zorgen wij ervoor dat uw hele gezelschap alles komt te weten over dit bekende dorp aan het IJsselmeer.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en elk team krijgt van ons een vragen- en opdrachtenboekje inclusief een handige kaart.  Wandel langs de haven, het Urker Vissersmonument en alle andere leuke monumenten van het dorp. Los op tijd alle opdrachten op en loop vol energie naar de laatste plek waar wij de leuke hoofdprijs aan het beste team zullen overhandigen!

Met elk gezelschap is een bezoek aan Urk een gezellige gebeurtenis! En wat is er beter dan dit mooie oude dorp te ontdekken aan de hand van verschillende weetjes, feiten en historische gebeurtenissen? Ontdek het zelf en maak van uw uitstapje in Urk een unieke dag!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Enthousiaste begeleiding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in English).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan