Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Naarden Vesting

Details over dit uitje
Speurtocht Naarden Vesting

Een bezoekje aan Naarden-Vesting is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Naarden is één van de best bewaarde vestingsteden van ons land. De dubbele vestingwallen van de Naarden Vesting zijn bij uitstek geschikt voor een unieke speurtocht naar het verleden van dit fascinerende bouwwerk. Huisbrand Events neemt u mee naar de historische achtergronden, de verrassende details en opzienbarende anekdotes van een perfect gerestaureerd stervormig monument met een roemrijk verleden.

Uw volledige gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams of koppels. Natuurlijk gaat u aan de hand van een speciaal door ons uitgezochte route op weg over de vesting en lost u leuke, ludieke en interessante vragen op die allemaal betrekking hebben over dit ongelooflijke stukje civiele architectuur. De vesting heeft zes bastions, een dubbele omwalling en een dubbele grachtengordel, dus dat wordt niet alleen goed zoeken maar vooral ook opletten welk bastion u voor u heeft. Zorg ervoor dat u de opdrachten en vragen binnen bepaalde tijd uitvoert, onze jury is streng doch rechtvaardig!

Na afloop komen we allemaal bijeen voor de prijsuitreiking. De hoofdprijs van deze dag gaat naar het team dat de vragen het best heeft opgelost en een zekere staat van historisch besef heeft bereikt!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Enthousiaste begeleiding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan