Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Helmond

Details over dit uitje
Speurtocht Helmond

Een bezoekje aan Helmond is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Dit is een ultieme ontdekkingstocht door de straten en steegjes van Helmond. Huisbrand Events organiseert een spannende speurtocht in het centrum van Helmond op zoek naar antwoorden op de leukste vragen! Struin rond de Onze Lieve Vrouwe Kerk en volg de aanwijzingen op weg naar de unieke hoofdprijs!

Voordat de speurtocht begint worden er teams gecreëerd van maximaal 8 personen. Elk team krijgt vervolgens een ouderwetse stadskaart, een vragenlijst, iets lekkers en een duwtje in de goede richting.

Na de wandeling worden de antwoorden onderworpen aan het scherpe oog van de jury en krijgt iedereen een lekker drankje uit de Hollandse bar. De winnaars van deze unieke speurtocht ontvangen natuurlijk hun welverdiende Huisbrand Events Award! Veel plezier!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Enthousiaste begeleiding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan