Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Haarlem

Details over dit uitje
Speurtocht Haarlem

Een bezoekje aan Haarlem is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Wellicht weet u dat Haarlemmers wel 'Muggen' genoemd worden. Ze worden al voor deze beestjes uitgemaakt sinds de veertiende eeuw! Maar weet u wel waarom ze zo genoemd worden? Doe onze speurtocht door Haarlem en ontdek het zelf (misschien..).

Tijdens dit spannende vragen-, antwoorden-, puzzel- en opdrachtenspel wandel je aan de hand van een oude stadskaart door oud Haarlem. Ontdek de Spaarnestad met haar prachtige grachtjes, binnentuinen, eeuwenoude geveltjes en hofjes aan de hand van dit spel. Ontrafel de woelige eeuwen van deze oude handelsstad en ontdek verborgen plekjes.

En…probeer de HTG bokaal binnen te slepen!!.

Aan het einde van de tocht duiken we met zijn allen een typisch Haarlemmer kroegje in, waar de prijswinnaars bekend gemaakt zullen worden en we gezellig een drankje drinken en kunnen napraten.

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Enthousiaste begeleiding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan