Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Dinner Breda

Details over dit uitje
Speurtocht Dinner Breda

Huisbrand Events biedt nu een heerlijke speurtocht dinner aan. Onze begeleider neemt u tijdens de tocht mee langs alle leuke plekjes van de stad. Er is veel te bekijken zoals leuke straatjes, oude hofjes, prachtige gevelstenen,  rustieke pleintjes, gezellige kroegjes, te veel om op te noemen!

Wij van Huisbrand Events hebben daar wat leuks op bedacht; we hebben een fantastische speurtocht voor u ontwikkeld, waarbij u zèlf op ontdekking gaat! Uiteraard krijgt u van ons een boekje met opdrachten en een routebeschrijving mee.

U puzzelt zichzelf door het leukste gedeelte van de stad, lost allerlei vraagstukken op en voert leuke opdrachten uit. Dat is uiteraard nog niet alles, tijdens deze speurtocht maken we tussendoor ruimte voor een heerlijke pauze. U gaat namelijk naar een tweede restaurant waar u geniet van een heerlijk hoofdgerecht. En denk erom; zorg dat je team zich niet verspreekt en de antwoorden verklapt. Alles voor de punten! Haha, we zijn benieuwd!

We eindigen bij het laatste restaurant waar we gezamenlijk het dessert nuttigen en eindigen met een spectaculaire prijsuitreiking.

En om u wellicht een beetje gerust te stellen; wij zijn er van overtuigd dat niet alleen de winnaar van deze dag zal hebben genoten!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan