Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappen Workshop

Details over dit uitje
Smartlappen Workshop

Feestje organiseren? Met de Workshop Smartlappen zingen van Huisbrand Events, te organiseren in Nederland en België, brengt u uw gezelschap in opperbeste stemming. De tranentrekkers zijn tijdens deze workshop het onderwerp van gesprek. Uiteraard gaat uw gezelschap ook zelf aan de slag! Uw feestje wordt opgenomen op CD, zodat u later nog eens kan nagenieten.

Natuurlijk doet u het niet alleen. Wij geven u en uw vrienden een tekstboek met 40 beroemde levensliederen en zorgen voor een echte accordeonist! Het echte levenslied van de bovenste plank heeft natuurlijk behoefte aan muzikale begeleiding!

Het laatste half uur nemen we uw zangtalenten op zodat u thuis nog even de CD op kan zetten om de buren te laten schrikken... ehh.. genieten natuurlijk! Voor een beetje extra zorgen wij voor een complete CD editie voor het hele gezelschap! En na een tijdje zingt u het Gelredome gewoon even vol!

Inclusief:

- Accordeonist
- Cd opname
- Tekstboekjes
- Gezellige locatie in het centrum van de door u uitgekozen stad
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip voor ambitieuze nachtegaaltjes:

Als u echt serieus mee wilt zingen en u alle kneepjes van de het Brabantse levenslied onder de knie wilt krijgen, dan hebben we iets speciaals voor u! Wij regelen gewoon het eerste half uur een professionele zangjuf zodat de toontjes op hoogte worden gezet en uw gezelschap in zijn geheel wordt gestemd!

Prijs:

12 - 14 personen  € 29,50 p.p. excl. BTW
15 - 19 personen  € 26,50 p.p. excl. BTW
20 - 24 personen  € 24,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen  € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 34 personen  € 19,50 p.p. excl. BTW
35 - >  personen  € 17,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan