Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

DJ Workshop

Details over dit uitje
DJ Workshop

Dit swingende groepsuitje begint met de lekkere beats van de Huisbrand Events DJ Workshop. Armin, Afrojack en Tiësto zijn ook ergens begonnen nietwaar? Het maakt niet uit hoeveel ervaring je al hebt opgedaan, onze DJ professionals leren je de meest moderne beatmatch- en scratchtechnieken en brengen jouw DJ-carriëre weer ietsje dichterbij. Deze bijzondere workshop is in heel Nederland en België te boeken en het is de ultieme gelegenheid om Dance, Trance, House en allerlei andere genres te mixen tot jouw eigen unieke sound.  

De noodzakelijke ingrediënten voor deze workshop zijn onder meer: een professionele 'main booth' en state-of-the art mengtafel, een gezellige Dancequiz waarin diverse vragen worden gesteld over de hedendaagse DJ-scene en......een prachtige prijs voor die aanstormende DJ-professionals die onze DJ-competition winnend afsluiten.

In de finale worden de beste DJ's uitgenodigd om plaats te nemen op de 'main booth' . De meest inspirerende DJ ontvangt van ons zijn of haar eerste gouden plaat.  Jouw mix klinkt gewoon te vet! Voor groepen boven de 75 personen wordt er ook nog een workshop MC en een dansworkshop gegeven!

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding
- Scratchen, mixen en beatmatchen
- Dancequiz
- DJ-competition en uitreiking gouden plaat
- Locatie
- Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip 

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan