Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sexy Burlesque Workshop

Details over dit uitje
Sexy Burlesque Workshop

Burlesque is binnen korte tijd in Nederland en België een grote hit geworden, en het leukste is natuurlijk dat u tijdens deze Workshop alle facetten van deze uitbundige verleidingskunst kunt uitproberen. In Nederland of België, selecteer uw stad en Huisbrand Events maakt uw groepsuitje of bedrijfsevenement een stuk sexier.

Glitter & glamour, verenwaaiers, korsetten en tal van andere feminiene accessoires zijn standaard onderdeel van deze uitgebreide rondleiding in ‘teasing’ en theater!

Zeker een aanrader om samen met vriendinnen dat dagje uit in de door jullie gekozen stad wat spannender te maken!

Tijdens deze workshop hebben we een paar echte professionals voor jullie klaar staan die de choreografie van Burlesque tot in detail aan jullie uitleggen.

Op een gezellige locatie worden jullie ontvangen door echte Burlesque specialisten. Hoe word je een echte Diva, wat komt daar bij kijken en welke Femme Fatale wil je eigenlijk zijn?

Uiteindelijk komt het tijdens dit uitdagende arrangement er op neer dat je even uit jezelf stapt, om iemand te worden die je in je stoutste dromen eigenlijk wilt zijn. Teasing is een ware kunst, en dat kan op vele manieren.

De vrijgezel even ludiek in het zonnetje zetten? Dat kan uiteraard! We kunnen een Burlesque evenement plannen waarin zij alle aandacht krijgt. Maar niet voordat we haar hebben geleerd hoe ze haar aanstaande partner kan laten blozen!

Inclusief:

– Professionele begeleiding
– Te boeken op elk gewenst tijdstip

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan