Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Schilderworkshop

Details over dit uitje
Schilderworkshop

Altijd creatief en gezellig, de laagdrempelige Schilderworkshops van Huisbrand Events zijn in diverse steden in Nederland en België te boeken. Vele kunstenaars gingen u voor Elke schilder heeft zijn eigen manier om de workshop vorm te geven maar één ding is zeker; na afloop kunt u voortaan zelf uw eigen kunstwerken opzetten, weet u hoe u te werk moet gaan en wat u moet doen om uw geheel eigen stijl tot z'n recht te laten komen.

U wordt tijdens onze schilderworkshops geheel vrijgelaten om uw eigen creatie op het doek te zetten, precies zoals ù dat in uw hoofd heeft. Altijd goed en mislukt nooit!

U durft (nog) niet? Geeft niets. U kunt ook met zijn allen één groot schilderij maken! U zult zien wat een geweldige ervaring dat is! En wat een verrassend resultaat dit zal geven!

Ervaar de rustgevende werking van het schilderen en laat u inspireren door alle kleuren.

Iedereen heeft talent....!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Materiaal
- Locatiehuur stad naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan