Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Rotterdam

Details over dit uitje
Speurtocht Rotterdam

Rotterdam is de moeite waard. Huisbrand Events heeft een speurtocht gemaakt, waarmee u -deze keer juist zonder gids- de stad op een leuke manier ontdekt.

Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Beleef Rotterdam op een andere wijze is het uitgangspunt van deze speurtocht. Na het welkom heten van onze Huisbrand Events begeleider gaat u met uw team op pad in de moderne stad Rotterdam.

Aan de hand van een stadsplattegrond en de vragen wordt er op een actieve wijze kennis gemaakt met zowel de bekende bezienswaardigheden als de meer verborgen kanten van Rotterdam.

Bij elke locatie moeten er diverse opdrachten worden uitgevoerd en moeten de vragen goed en snel worden opgelost. Dit spelelement geeft een extra dimensie aan de 'sightseeing' van de architectenstad van Nederland en is zelfs interessant voor mensen die denken Rotterdam door en door te kennen.

Voldaan van de inspannende dag sluiten we het programma af en keert uw gezelschap huiswaarts. Er zal nog lange tijd nagepraat worden over deze plezierige dag!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan