Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Maastricht

Details over dit uitje
Speurtocht Maastricht

Een bezoekje aan Maastricht is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

In het puntje van Zuid-Limburg, ingeklemd tussen België en Duitsland, ligt deze oude, oorspronkelijk Romeinse provinciehoofdstad. Deze prachtige stad doet welhaast buitenlands aan, met zijn mooie Vrijthof, Romeinse Sint Servaasbrug, het Faliezusterklooster en de prachtige grachtjes. Aan de hand van de vragen en opdrachten van deze speurtocht en met behulp van de Huisbrand Events gids puzzelt u zich een weg door deze machtige stad en komt u veel te weet over alle bezienswaardigheden die u tijdens de tocht tegenkomt.

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan