Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Heerenveen

Details over dit uitje
Speurtocht Heerenveen

Een bezoekje aan Heerenveen is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Heerenveen was een langwerpige, uitgerekte gemeente. Daar kwam in de jaren zeventig geleidelijk een eind aan. Zoals zoveel plaatsen, werden er vele huizen bijgebouwd. Centraal ligt het gemeenteplein met de Lindegracht en de Oenemastate.

Wist u dat het schijnt te spoken in en rondom de Oenemastate?
En dit kan nou net de plek zijn waar u en uw teamgenoten worden onderverdeeld in groepjes. In ieder geval komt u er langs! U krijgt van Holland Tourguides een tasje met lekkers en een opdrachtenboekje mee. De bloedstollende speurtocht is begonnen! Brr…

De tocht gaat langs beeldschone huizen met allerlei gevels, romantische grachtjes, oude gebouwen en kerken. Het kan zijn dat u af en toe een koude windvlaag langs uw wang voelt strijken, of een rilling over uw rug. Gelukkig bent u met uw sterke team en zult u zegevieren! Na afloop drinken we op de stoutmoedige tocht van het winnende team!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan