Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Gouda

Details over dit uitje
Speurtocht Gouda

Een bezoekje aan Gouda is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Aan de kaasdragers op de Goudse Kaasmarkt kunt u het niet vragen; die zijn veel te druk en geconcentreerd bezig. U zult uit uw eigen bronnen moeten putten voor een antwoord op de vragen. Tijdens de Gouda-speurtocht van Holland Tourguides is alle aandacht vereist, wilt u optimaal kunnen rivaliseren met uw tegenstanders. Zo zou u zich alvast kunnen afvragen wat er naast kaas nog meer in Gouda wordt gemaakt. Maar het gaat natuurlijk voornamelijk om de fun!

We verzamelen ons bij de Waag, waar een professioneel Huisbrand Events-team u en uw collega's en/of familieleden verdeelt in groepjes. Gewapend met opdrachtenboekje en tasje lekkers, wordt u weggestuurd. De buitengewoon spannende tocht kan beginnen! Kunt u net zo fier overeind blijven staan als het standbeeld van het kaasboerinnetje op de Nieuwe Markt? Oftewel: bent u de onoverwinnelijke speurtocht-koning(in)?

Dat zal nog even de vraag zijn. Vóórdat we zover zijn, moet u weten dat u zich niet mag laten afleiden door al dat historisch schoons dat Gouda te bieden heeft. Denk aan het Stadhuis, de Waag en de Sint-Janskerk. Te midden hiervan, zult u straks uw ultieme speurtocht-koning of koningin kronen!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan