Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Enschede

Details over dit uitje
Speurtocht Enschede

Een bezoekje aan Enschede is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

We verzamelen ons op de Oude Markt bij de Grote Kerk. Een professioneel team verdeelt u in groepjes. Gewapend met een opdrachtenboekje en een tasje met en voor onderweg, gaan we op pad. En dan is het speuren geblazen!

Enschede is de perfecte locatie voor een ouderwetse speurtocht. Waar we ons vroeger niet van bewust waren, is dat een dergelijk samenzijn in spelvorm heel goed is voor de teamgeest! Grote kans dat u de (familie)banden gaat versterken. En hoe leuk is het om dat te doen tussen een bijzondere synagoge, een paar ouderwetse kerken, de Alphatoren en het Elderinkshuis. Uiteraard gaan we ook een kijkje nemen bij de verschillende monumenten die opgericht zijn na de grote vuurwerkramp in 2000. Als u wat weet van de geschiedenis van Enschede, is dat natuurlijk mooi meegenomen en kunt u de concurrentie vóór zijn!

Of u na afloop verslagen bent of zich tot winnaar kunt uitroepen, ligt een klein beetje aan Enschede, maar voornamelijk aan u en uw groep! Heeft u het dreamteam waar u met het grootste gemak wint, of wordt het de ondergang? Zet hem op!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan