Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Eindhoven

Details over dit uitje
Speurtocht Eindhoven

Een bezoekje aan Eindhoven is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Een speurtocht door het centrum van de bakermat van het licht: Eindhoven. Wij loodsen u aan de hand van een boekje met vragen en opdrachten het centrum door.

Maar pas op, want heeft Eindhoven eigenlijk wel een centrum? En hoe hoog is die fameuze lichttoren nou eigenlijk? Zit de hoogste man van Philips daar bovenin zijn imperium te overzien, of zetelt het hoofdkwartier van Philips al helemaal niet meer in Eindhoven? Waar zijn ze naartoe verhuisd dan en waarom?

Allemaal belangrijke vragen, die u en uw team wel eens een winnaar kunnen maken. Tenminste, als u de antwoorden erop weet! Want kennis is macht tijdens deze super spannende speurtocht. Maar welke vragen u krijgt, dat weet niemand vooraf!

Gewapend met een boekje en een zak vol lekkers, worden u en uw teamgenoten er op uit gestuurd. Het ene team vertrekt richting Noord, het andere richting Zuid, etc. En reken maar dat het niet alleen om uw kennis van Koninklijke Philips Electronics N.V. draait. Aan het eind weet u veel meer over Eindhoven en wordt het winnende team toegejuicht in een gezellige kroeg! Een combinatie dus van wedijveren en gezelligheid!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan