Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Deventer

Details over dit uitje
Speurtocht Deventer

Een bezoekje aan Deventer is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

De Sint-Lebuïniskerk domineert het stadsbeeld van Deventer. In 2009 is begonnen met het restaureren ervan. Zou u kunnen schatten hoeveel treden de toren van deze enorme kerk heeft? Oftewel: bent u uw collega of familielid te slim af?

Want vandaag gaan we op speurtocht door Deventer. U wordt verdeeld in groepjes die gaan strijden om de eer. Het wordt een enerverend, grappig en spannend spel! Hoe zal uw team de boeken in gaan? Laat u zich vooral niet storen door de afleidingsmanoeuvres van de tegenpartij, want ze proberen natuurlijk alles om u tegen te werken. Het gaat uiteindelijk om de eer, die beklonken zal worden in een gezellig kroegje na afloop.

De tocht voert langs de Waag aan de Brink, langs verschillende kerken en ook langs het oudste huis van Nederland! Weet u in welke eeuw dit bijzondere pand is gebouwd? Pas op, misschien weet het andere team het!

Huisbrand Events kan u verzekeren van een spannende speurtocht, die de sfeer in uw familie of team zeker zal verbeteren!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan