Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Delft

Details over dit uitje
Speurtocht Delft

Ontdek Delft op een leuke manier. Huisbrand Events heeft in deze speurtocht een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer juist zonder gids- de stad ontdekt.

Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Delft is een prachtig bewaard gebleven middeleeuwse grachtenstad en daarmee uniek voor Nederland. Aan de hand van de vragen en opdrachten tijdens de Huisbrand Events speurtocht ontdekken we de verhalen achter het Huyterhuis, de gebeurtenissen die zich in de Prinsenhof hebben afgespeeld en de geschiedenis van ondermeer de Visbanken, het Brabantse Achterom, het Stadhuis en de Waag.  Onderweg genieten we gezamenlijk van de lekkernij die u op uw tocht van ons meekrijgt.

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events 'treasure hunts' are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan