Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Assen

Details over dit uitje
Speurtocht Assen

Een bezoekje aan Assen is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Maakt u zich op voor een zinderende speurtocht door het historische centrum van Assen! Hier staan monumenten uit zeer uiteenlopende bouwperioden, dus spannend wordt het zeker! Kunt u een bouwstijl herkennen? Weet u welk bruine bonen verafschuwend figuur Assen beroemd heeft gemaakt? Wat was het Drents Museum voordat het een museum was?

Voordat u deze vragen gaat beantwoorden, verdelen we u in met elkaar strijdende groepjes. U loopt met uw team de stad door, probeert gebouwen te herkennen, pleinen te vinden, kerken te benoemen. Alle vragen staan in een boekje, die u samen met een tasje met lekkers meeneemt tijdens uw strijd voor de eeuwige roem! Want als u deze speurtocht wint, zult u stijgen in aanzien! In een gezellig kroegje zullen uw familieleden of collega's u toejuichen aan het eind van de tocht.

We sluiten deze toch ook erg gezellige speurtocht af met een lekker drankje.

Succes verzekerd dus!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan