Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz

Details over dit uitje
Pubquiz

In elke grote stad in Nederland of België boekt u de PubQuiz van Huisbrand Events. Speciaal voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren wij een gezellige cross-over tussen Ik Hou van Holland en de Popquiz a Gogo, twee van de leukste themaquizzen die er vandaag de dag bestaan. U speelt in teams en luistert naar de mooiste Hollandse hits en geeft antwoord op ludieke en actuele vragen.

Natuurlijk kan de PubQuiz een beetje op de leeftijd van de deelnemers worden aangepast. Wilt u muziekvragen over de 60ties of de 70ties? Alles is mogelijk. Het raden van een uitvoerende artiest of een bandnaam is niet het enige dat u tijdens deze quiz gaat doen, wij stellen u actuele vragen over sportieve events en BN-ers. Wat pikt u toch een hoop mee als u naar RTL boulevard kijkt, terwijl u helemaal niet van dat programma houdt….toch???

In het spelonderdeel ‘Hints’, gaat u de antwoorden aan elkaar uitbeelden. Dat zorgt uiteraard voor hilarische momenten.
Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz is de leukste manier om uw groepsuitje in de door u gekozen stad gezellig in de steigers te zetten!

Inclusief:

– Een superenthousiaste Quizpresentator
– Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
– Een prijs voor het winnende team
– Een sfeervolle locatie in centrum van de door u gekozen stad
– Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Prijs:

10 –  19 personen  € 24,50 p.p. excl. BTW
20 – 39 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
40 –  >  personen  € 19,50 p.p. excl. BTW

Voor provincies buiten de randsteden vragen wij een minimum aantal van 15 personen, met uitzondering van Den Bosch, Maastricht, Breda, Nijmegen, Tilburg en Eindhoven. 

Bezorgkosten:

Voor de bezorgkosten van de materialen rekenen we € 100,- excl. BTW. In de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Groningen en Noord-Brabant en de stad Maastricht vervallen deze kosten.

Tip:

Uiteraard is dit groepsuitje of bedrijfsuitje van Huisbrand Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan