Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Get The Picture Dinner Gent (België)

Details over dit uitje
Get The Picture Dinner Gent (België)

Het 'Get The Picture Dinner' in Gent (België), dat is genieten van lekker eten én een speurtocht door de stad, met Huisbrand Events. Wandelen met een fotocamera en de mooiste kiekjes nemen van fraaie monumenten en gebouwen. U wisselt deze fotomarathon af met heerlijke gerechten in diverse restaurants.

De Gentse binnenstad kent tal van bijzonderheden, oude gebouwen en historische monumenten. Tijdens dit Get the Picture Dinner arrangement laten wij u al deze pracht op foto vastleggen en gaat u dineren in drie verschillende restaurants!

Uw gezelschap delen we op in verschillende teams. Er moet enige competitie zijn natuurlijk! Elk team krijgt een opdrachtenboekje en een routekaart mee om de locaties te kunnen bereiken. Maak een foto van een architectonisch details of een bekend gebouw, en wandel rustig naar het volgende Vlaamse smuletablissement!

In het laatste restaurant bepaalt onze jury welk team de foto-opdrachten het beste heeft uitgevoerd. Proost!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Enthousiaste begeleiding
- Een digitale camera voor elk team
- Teambuilding
- Prijsuitreiking
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan