Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Lunch

Details over dit uitje
Pubquiz Lunch

In elke grote stad in Nederland of België boekt u de PubQuiz Lunch van Huisbrand Events. Speciaal voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren wij een gezellige cross-over tussen Ik Hou van Holland en de Popquiz a Gogo, twee van de leukste themaquizzen die er vandaag de dag bestaan. U speelt in teams tegen elkaar en luistert naar de mooiste Hollandse hits en geeft antwoord op ludieke en actuele vragen. Dit alles terwijl u geniet van een lekkere 3-gangen lunch.

Het raden van een uitvoerende artiest of een bandnaam is niet het enige dat u tijdens deze quiz gaat doen, wij stellen u actuele vragen over sportieve events en BN-ers. Wat pikt u toch een hoop mee als u naar RTL boulevard kijkt, terwijl u helemaal niet van dat programma houdt….toch???

In het spelonderdeel ‘Hints’, gaat u de antwoorden aan elkaar uitbeelden. Dat zorgt uiteraard voor hilarische momenten.

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz Lunch is de leukste en lekkerste manier om uw groepsuitje of vrijgezellenfeestje in de door u gekozen stad gezellig in de steigers te zetten!

Inclusief:

– Een superenthousiaste Quizpresentator
– Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
– Een prijs voor het winnende team
– 3-gangen lunch
– Een sfeervolle locatie in centrum van de door u gekozen stad
– Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Prijs:

10 – 14 personen € 49,50 p.p. excl. 9% BTW
15 – 29 personen € 47,50 p.p. excl. 9% BTW
30 –  > personen € 44,50 p.p. excl. 9% BTW

Voor provincies buiten de randsteden vragen wij een minimum aantal van 15 personen, met uitzondering van Den Bosch, Maastricht, Breda, Nijmegen, Tilburg en Eindhoven. 

Bezorgkosten:

Voor de bezorgkosten van de materialen rekenen we € 100,- excl. BTW. In de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Groningen en Noord-Brabant en de stad Maastricht vervallen deze kosten.

Tip:

Uiteraard is dit groepsuitje of bedrijfsuitje van Huisbrand Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan