Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Lunch in Utrecht

Details over dit uitje
Pubquiz Lunch in Utrecht

Huisbrand Events organiseert de gezelligste quiz van Nederland en België! Zeg maar gerust een unieke combinatie tussen 'Ik Hou van Holland' en 'Dit was het Nieuws' maar met onze eigen talentvolle quizmaster. Geschikt als groepsuitje, bedrijfsuitje of zomaar voor de hele familie, tijdens deze supergezellige en feestelijke quiz wordt een heerlijke  lunch geserveerd. Deze quiz is in uw favoriete stad te boeken!

De Quiz wordt vooral gezellig als we de leukste muziekvragen aan jullie gaan stellen. Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams die gaan strijden om de felbegeerde Pubquiz hoofdprijs. Uiteraard komen ook grappige vragen over diverse BN-ers en politici en sporters aan de beurt!

Tijdens het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd! Dit wilt u beslist niet missen.

Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze Pubquiz is niet alleen de leukste manier om ons de door u gekozen stad te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:

- Een enthousiaste Quizmaster
- Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
- Een mooie prijs voor het winnende team
- Lunch in een privéruimte van een restaurant
- Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Dit groepsuitje van Huisbrand Events komt standaard met stressverlagende lachsalvo's en waanzinnige teambuilding. Bijzonder geschikt voor iedereen die van 'high-fives' houdt!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan